webshop kleding sv Ouderkerk

Advertentie

GBLS sportwinkel, de kledingleverancier van sv Ouderkerk, heeft een nieuwe webshop geopend speciaal voor sv Ouderkerk. Via deze webshop kun je de officiële kledinglijn van sv Ouderkerk verkrijgen.

In een handomdraai bestel je nu tassen, ballen, sokken, broekjes en nog veel meer. Klik hier om naar de webshop te gaan.

De bijdrage in de verzendkosten bedraagt € 6,50. Een artikel laten afleveren bij sv Ouderkerk is gratis. Indien je een artikel uit de webshop laat afleveren bij sv Ouderkerk, dien je een afspraak te maken met de kledingcommissie. De kledingcommissie zorgt er dan voor dat je het artikel overhandigd krijgt.

Een afspraak maken doe je door een mail te sturen naar: kledingcommissie@svouderkerk.com.