Vrijwilligers VRIJMIBO op 8 april jl. een daverend succes

Afgelopen vrijdag 8 april is er voor de eerste keer een vrijwilligers VRIJMIBO gehouden het was een daverend succes ongeveer 100 vrijwilligers waren aanwezig en de thuis blijvers hebben heel wat gemist en hebben inmiddels wel spijt van hun afwezigheid.

De vrijwilligerscommissie heeft er een geslaagd feest van gemaakt mede door de gulle gaven in de vorm van hapjes en prijzen van onze sponsoren.

Wij danken Paardenburg, Ron Blaauw, Loetje, De Oude Smidse, Jumbo, De Wijnschuur, Bart Ridder en Sandra’s bloemen voor hun gulle bijdrage aan een geslaagde VRIJMIBO.

Wil je vrijwilliger worden bij sv Ouderkerk?

Stuur dan een mail naar vrijwilligers@svouderkerk.com, de vrijwilligerscommissie neemt dan snel contact met je op om te kijken wat jij voor deze prachtige vereniging kunt betekenen.

vrijmibo