Vrijwilligers gezocht: Belactie Vriendenloterij!

Advertentie

SV Ouderkerk werkt samen met de vriendenloterij. Door lid te zijn van de vriendenloterij kan je een initiatief sponsoren, bijvoorbeeld onze mooie club. Een deel van de opbrengst van de lotenverkoop gaat dan naar sv Ouderkerk en wij gebruiken dat weer om te investeren in bijvoorbeeld verbeteringen op en om het clubhuis, aan de velden of met een sponsoring voor activiteiten van de jeugd.

Aanstaande woensdag 22 maart is er bij sv Ouderkerk een belactie. Diverse leden zullen de telefoon pakken en het kan dus zijn dat je gebeld wordt met de vraag om lid te worden van de Vriendenloterij. Naast het helpen van de club, maak je bij elke trekking natuurlijk ook kans op mooie prijzen.

Lijkt het jou leuk om te helpen met deze belactie, je bent van harte welkom aanstaande woensdag om 18:30 in de kantine.

Voor enventuele vragen kunt u terecht bij tim.beukeboom@gmail.com.

De sponsorcommissie