VRIJMIBO vrijdag 3 april

Beste leden van de Club van 100 en vrijwilligers van sv Ouderkerk

Op vrijdagmiddag 3 april vanaf 17.30 willen wij weer een VRIJMIBO houden om jullie te bedanken voor alle werkzaamheden en inspanningen, voor sv Ouderkerk in welke vorm dan ook. Want een vereniging zonder vrijwilligers bestaat niet. Daarom zijn wij zo blij met alle hulp die wij elk seizoen krijgen!

Iedereen is welkom dus, echt alle vrijwilligers! Dus ben je trainer, leider, scheidsrechter, commissielid of doe je iets anders, kom dan op 3 april naar de borrel!

Wij zullen dit doen onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. We zullen tijdens deze borrel ook dit jaar weer een muziekbingo organiseren, met natuurlijk hele leuke prijzen. Zo is er weer een special edition sv Ouderkerk-fiets beschikbaar gesteld door de Club van 100.

Wil je vrijwilliger worden bij sv Ouderkerk?

Stuur dan een mail naar vrijwilligers@svouderkerk.com, de vrijwilligerscommissie neemt dan snel contact met je op om te kijken wat jij voor deze prachtige vereniging kunt betekenen. Iedere vorm van vrijwilligerswerk, hoe klein ook, is belangrijk voor het voortbestaan van onze vereniging.

sfeerimpressie van de VRIJMIBO