VOETBALSTERS GEZOCHT OM DE DAMES SELECTIE (VR 1&2) VAN SV OUDERKERK AAN TE VULLEN!

De dames selectie van SV Ouderkerk is hard op zoek naar enthousiaste voetbalsters! Vrouwen 1 komt uit in de 3e klasse en Vrouwen 2 in de 4e klasse, dus iedereen kan op haar eigen niveau lekker mee ballen. De trainingen zijn op maandag en woensdag en de wedstrijden worden gespeeld op zaterdag. Lijkt het je wat? Kom dan binnenkort gezellig meetrainen! Mail hiervoor even naar voetbal@svouderkerk.com.

Tot snel!

Danny de Wit

Wereldwijd beoefenen bijna vijf miljoen meisjes en vrouwen de sport; Nederland telt momenteel bijna 150.000 voetbalvrouwen en is vrouwenvoetbal officieel de snelst groeiende sport van het land. Dus word lid!