verslag zondag 5

Productief zaterdag 5 wint lastige wedstrijd met overtuigende cijfers

Afgelopen zaterdag stond de lastige thuiswedstrijd tegen de nummer 4 ,AMVJ, op het programma. En alsof het affiche niet al moeilijk genoeg leek, hadden we ook te maken met personele problemen. Hierdoor werd het puzzelen voor de waarnemend coaches, aangezien zelfs succescoach Ro-G Beats sierde in afwezigheid. Met wat hulp van Thomas en Lennard (die daarmee een plekje op de eventuele platte kar veilig stelden) kon er iets over half 3 afgetrapt worden op het hoofdveld van Ouderkerk.

Boy, die in de basis begon omdat Philip druk was met het verzorgen van de geblesseerde Tom (beterschap jongen!), had het vanaf het eerste fluitsignaal op zijn heupen en wist de AMVJ goalie al in de 4e minuut te passeren. 1-0. Er volgde al snel een splijtende pass van achteruit van Jelmer waarmee hij Boy vrij wist te spelen, Boy bewaarde het overzicht en Marthijn kon binnenschieten 2-0. Na een verschrikkelijke blunder van Gido kwam AMVJ terug in de wedstrijd. Hier en daar wat zorgelijke koppies in de kleedkamer, maar gelukkig was er een video boodschap van Ro-G binnen gekomen, hij was ons gelukkig niet vergeten!

2e helft, prima goals van Marthijn en gastspeler Thomas en een onnodige tegengoal brachten de stand na 70 minuten op 4-2, waarna het tijd was voor het hoogtepunt van deze wedstrijd, en misschien wel het seizoen en leven van Dion. De mee opgekomen centrale verdediger wist uit een afgeslagen corner de keeper op bijzondere wijze te passeren. Met een perfect uitgevoerde omhaal (ja een echte) schoot hij de bal hard en strak in het kruis. Ongeloof bij de spelers, tegenstanders en toeschouwers, maar ook zeker bij de trotse Dion. Wauw, wat een doelpunt. Ernst verzorgde daarna het slotakkoord door de bal prachtig over de keeper in het kruis te krullen. 6-2!

Na 8 speelrondes staat de Zaterdag 5 zodoende zonder verliespunten bovenaan met 24 punten! Aanstaande zaterdag spelen de mannen uit tegen Jos om 14.30. Uiteraard bent u weer van harte welkom om te komen genieten van dit schouwspel. Lukt het toch niet om hier bij te zijn? Volg deze legendes in wording dan via het officiële Instagram account: @svozaterdagvijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *