verslag sv Ouderkerk 2

Diemen -SvOuderkerk zon2 ( 1-3 ) 2-5

Leuk om een verslag te schrijven na een weekend voetbal waarin al mijn favorieten weten te winnen. In willekeurige volgorde zon2, zon1, zon. O-19, en AJAX als slagroom op de taart.

Vandaag begon met vroeg op staan wennend aan het feit dat het om 08:00 uur al licht was. We verzamelen om 10:30 uur, iedereen is op tijd. Dan volgt de wedstrijd die in de afgelopen jaren moeilijk was.
Zondag2 zit in een flow die een positief effect heeft en iets onoverwinnelijks brengt.

De doelman van Diemen mag na 5 minuten de bal al uit het netje halen. Echt niet arrogant maar een prima doelpunt. Ouderkerk speelt een prima eerste helft, geconcentreerd geven we niets weg.

Met veel mooie combinaties creëren we veel kansen en is de voorsprong geen moment in gevaar. Met twee doelpunten heeft Tristan de grootste bijdrage in de eindstand 2-5. Het voor elkaar willen werken aan het resultaat is misschien wel de belangrijkste die je in de resultaten terug ziet.
Komende zondag AFC Quick thuis, absoluut niet onderschatten.

EdB