VACATURE TRAINER SV OUDERKERK ZONDAG 2

De Technische Commissie (TC) van sv Ouderkerk komt graag in contact met vakkundige en enthousiast belangstellende gediplomeerde kandidaten voor het trainerschap van sv Ouderkerk Zondag 2 voor volgend seizoen. SV Ouderkerk zondagselectie speelt met de selectieteams in district West 1 in de derde klasse KNVBen de reserve 2e klasse KNVB. Bij sv Ouderkerk worden teams en spelers beter gemaakt.

Ons tweede selectie-elftal is een belangrijk team. We spelen met heel veel gedreven talentvolle jonge spelers die we zelf hebben opgeleid met veel expertise en inzet van de trainers en TC-ers uit de sv Ouderkerk Jeugdopleiding. Er spelen ook gepokt en gemazelde spelers in. Uit dit totale potentieel wordt met vrij grote regelmaat beroep gedaan voor inzet in het eerste elftal van onze selectie.

We hechten er heel veel belang aan dat de potentiele kandidaat voor deze positie een flexibele persoonlijkheid is, die én individuele spelers én het team in totaliteit beter kan maken. Via het bedenken van een wedstrijdplan en het goed kunnen uitleggen van individuele en collectieve verwachtingen. Dat vervolgens in goede sportieve sfeer tot aansprekende prestaties zal leiden. Conform het binnen de vereniging vastgelegde spelsysteem van 1-4-3-3. SV Ouderkerk 2 komt uit in de (nu nog) reserve 2 e klasse KNVB. Gezien de stand van de competitie is promotie naar de reserve 1 e klasse een reële optie. Onze club heeft trainers en spelers veel te bieden: Een florerende en trotse vereniging onder de rook van Amsterdam, Amstelveen en de Johan Cruyff Arena; een ruime en goede competitieve selectie, een hecht en goed samenwerkend team van normaliter 3 gediplomeerde trainers en 3 elftalleiders; een prachtig sportcomplex met 2 kunstgrasvelden, 2 grasvelden, 2 oefenvelden, uitstekende trainingsmogelijkheden & -faciliteiten, kleding, team-events, trainingskamp, medische begeleiding, aparte looptraining en veel gezelligheid via o.a. de “befaamde” derde helft.

Interesse? Dan zien we je reactie met veel belangstelling tegemoet. Stuur je E-mail met naam, leeftijd, overzicht van je trainersloopbaan en gegevens hoe je te bereiken bent naar: hanvdzwan@planet.nl