Update Jeugdopleiding SV Ouderkerk

Graag geven wij als Algemeen Bestuur van sv Ouderkerk onze leden een update over de huidige situatie bij de Jeugdopleiding.

Naar aanleiding van het vertrek van Nicky Bartens als Hoofd Jeugd Opleiding en de leden van de Technische Commissie (Veron Ruppert en Niels van Dulmen) is op dit moment een aantal belangrijke functies van het jeugdkader niet ingevuld. Voordat deze functies worden ingevuld heeft het Algemeen Bestuur gemeend eerst voldoende tijd te nemen en de ontstane situatie te evalueren.

Zo is het onder andere gebleken dat er onduidelijkheid is over taken en verantwoordelijkheden van diverse commissies en diverse functies zoals Hoofd Jeugd Opleiding, Coördinatoren, hoofdtrainers en TC. Hierdoor kloppen wederzijdse verwachtingen niet met de invulling en uitvoering van taken.

Wij willen jullie er van op de hoogte brengen dat wij hard werken aan een duurzame oplossing voor de toekomst. Om dit te bereiken zullen we opnieuw naar het voetbalbeleidsplan gaan kijken. Dit beleidplan moet als uitgangspunt dienen om een verbeterde organisatiestructuur neer te zetten. Zo kunnen taken en verantwoordelijkheden opnieuw worden vastgelegd.

Als Algemeen Bestuur nemen we de ontstane situatie serieus en wij realiseren ons dat het voor onduidelijkheid heeft gezorgd. Om die reden hebben wij dan ook de wens uitgesproken om advies in te winnen van buiten het bestuur. Wij zijn blij te kunnen mededelen dat Mark Paludanus (oud Hoofd Jeugdopleiding) bereid is gevonden om de komende periode met ons mee te denken, de situatie te analyseren en te adviseren over de vervolgstappen.

Wij streven er naar om op korte termijn een nieuwe update te kunnen geven.

Namens het Algemeen Bestuur,

Frank Onink

Eén gedachte over “Update Jeugdopleiding SV Ouderkerk

• 1 december 2017 om 12:22
    Permalink

Fijn dat wij op deze manier op een hoogte worden gehouden en dat er aan een langdurige oplossing wordt gewerkt.

Beantwoorden