Update: Geen voetbalwedstrijden tot en met 6 april

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan.

In verband met deze aanvullende maatregelen heeft het bestuur van sv Ouderkerk besloten dat voor iedereen het complex gesloten blijft. Commissievergaderingen, overleggen, kaartavonden en biljartactiviteiten zijn vanaf nu, ook niet meer toegestaan.

Sv Ouderkerk is nog in overleg met Kind en Co om te kijken of het complex nog toegankelijk moet zijn voor kinderen wiens ouders een vitaal beroep hebben.

Wij vragen uw begrip voor dit besluit.