TR VOOR SV OUDERKERK JO12-1

Dit weekend stond op de regenachtige zaterdagochtend de return op het programma tegen DIOS uit Nieuw Vennep. Een bekende tegenstander, die de Ouderkerkers bij aanvang van dit seizoen troffen in de allereerste wedstrijd op in die plaats gelegen terrein. Destijds gingen met een winst van 1-6 de drie punten mee naar Ouderkerk. Het toegestroomd publiek maar bovenal de spelers zelf waren zeer benieuwd wat deze dag zou brengen. De weergoden waren ons allemaal gunstig gestemd want de lucht brak na veel regen open en zo werden we allemaal verwend door een lekker zonnetje. Ouderkerk ging als vanouds van start maar stuitte in het begin op veel verweer van DIOS. Na tien minuten elkaar aftasten besloot Ouderkerk een tandje feller ten strijde te trekken door dominant en verzorgd samenspel c.q. opbouw gebruikmakend van de ruimtes die de tegenstander bood. Zo bleken de openingen en kansen vooral op de linkerflank te liggen en was de linkerspits logischerwijs het eindstation in een route over verschillende gelijkkleurige schakels. Ouderkerk voetbalde zich als een goed samenspelend team naar een verdiende 3-0 voorsprong bij rust.

Na rust bleek het verzet van tegenstander DIOS volledig gebroken. Ouderkerk scoorde vrij makkelijk diverse doelpunten. Resultaat was dat iedere Ouderkerker zijn of haar kans rook om te kunnen scoren en werd er veel ge-egood. Verdedigers pingelden zich naar voren, flankspelers pingelden naar binnen toe en ieder ging voor zijn\haar eigen succes. Resultaat was een overvol strafschopgebied voor de neus van de keeper van de gasten. SVO-JO12-1 behaalde een eigen TR oftewel Team Record door deze wedstrijd met 10-0 in het Ouderkerks voordeel te beslissen. Alle spelers aan Ouderkerkse kant waren superblij met dit record waar ze allemaal aan hadden bijgedragen; de een met doelpunten, de ander met assists, weer anderen door balafpakken of door goed positiespel en slim vrijlopen. Alle spelers en de staf gefeliciteerd en op naar volgende week tegen Huizen!