TOT EN MET 31 MAART GEEN VOETBAL IN NEDERLAND

Het kabinet heeft donderdag zware maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus. Evenementen met meer dan honderd personen in Nederland worden afgelast.

De KNVB heeft in dat kader besloten dat al het voetbal in Nederland tot en met 31 maart wordt afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld.

Bij sv Ouderkerk zijn dan ook t/m 31 maart alle wedstrijden en trainingen afgelast.

Wat is er nog wel mogelijk bij sv Ouderkerk?

Vergaderingen van diverse commissies kunnen wel doorgang vinden evenals de werkzaamheden van de onderhoudsploeg. Ook is het clubgebouw beschikbaar voor Kind & Co.

Vrijwilligersborrel

Over de vrijwilligersborrel op 3 april hebben wij nog geen besluit genomen. Voor alsnog gaat deze activiteit gewoon door. Sv Ouderkerk volgt het beleid van het RIVM en de KNVB. Houd de site dan ook goed in de gaten voor nadere berichtgeving.