Tim Baas

Zondag laatste wedstrijd Tim Baas Ouderkerk 1

Tim Baas 24 jaar speelt zondag aanstaande na 150 wedstrijden in het eerste van Ouderkerk, zijn voorlopig laatste wedstrijd om te beginnen aan een wereldreis van ten minste 6 maanden.

Tim 24 jaar heeft zijn studie (Commerciële economie) afgerond en vertrekt 21 maart samen met vriendin Romy van t Veer ook afgestudeerd HBO recht naar Nieuw Zeeland waar zij 1 maand gaan rondtrekken in een busje om vervolgens over te steken naar Australië.

In Australië willen zij ook weer rondtrekken om vervolgens de oversteek te maken naar Azië, Cambodja, Bangkok en Thailand.

Wij denken dat we nu de gelegenheid en de tijd hebben om zoiets te ondernemen. We hebben een doel gesteld,  hebben er ontzettend veel zin in en kijken er erg naar uit .

Natuurlijk houdt Tim contact met zijn medespelers en hoopt dat zijn ploeg het seizoen af kan sluiten met een plaats in de subtop. De thuisblijvers wensen Tim en Romy een goede reis en heel veel plezier.

Tim is door de supporters verkozen als speler van de tweede periode en zal zondag hiervoor worden beloont.

Herman van Luijn

Eén gedachte over “Tim Baas

• 14 maart 2018 om 15:29

zij beiden verdienen het ook wel,
    al is het voor S.V.O. doodzonde.
    wij zullen je missen Tim maar heeeeel veel genieten maar.
    Groetjes Martien K.

Beantwoorden