Team Loetje in nieuw tenue

Restaurantketen Loetje is sinds hun komst in 2006 naar De Amstelzijde trouwe sponsor van sv Ouderkerk. Dat is niet geheel toevallig want vele trouwe (ex-)medewerkers van Loetje voetballen bij sv Ouderkerk. Bovendien is Loetje onder de supporters als De Biefstukkoning enorm populair.

Loetje, is sponsor van o.a. een reclamebord en een seniorenteam. En dit team loopt er inmiddels weer mooi bij in hun 4e versie met Loetje als sponsor.

Loetje, bekend van de ossenhaasbiefstukken, in vele varianten, heeft naast nu ook een hertenbiefstuk op de kaart staan en dat is het proeven meer dan waard.

Loetje, heeft u het Loetjes dessert al eens geproefd? Een ware smaak explosie die u niet zo gauw zult vergeten.