SVOzon2 – Fortius ( 1-0 ) 3-1

Advertentie
         

Na een week puzzelen en een heleboel aanbiedingen ( dank daarvoor ) staan we de zondag ochtend met acht spelers een uur voor aanvang een beetje wakker te worden.

Op de zaterdag avond daarvoor krijgt de leider van alle kanten aanbod om mee te spelen en gaan we misschien wel naar het aantal van 16 spelers ( max.5 wissels mag )

Maar spelen op zaterdag en zondag of andersom mag gewoon niet en maar goed dat we dat ook niet hebben gedaan, buiten het feit dat de leider absoluut niet gaat liegen of de boel gaat verdraaien.

Blijkt de scheidsrechter van de wedstrijd ook een rapporteur te zijn bij de KNVB.

De leider gaat stotteren, rood aanlopen en absoluut door de mand vallen als je hem vraagt te liegen. Dan maar met minder mannen het veld op.

Spelers die gewoon niet komen of zeggen dat ze komen. joh ga een andere bezigheid zoeken.

 

Maar dan gebeurd er iets wonderlijks, iets magisch, waar iedereen ongelofelijk trots op kan zijn.

Mannen met een groot verenigingshart pakken hun tas en gaan zich omkleden.

Marco Bakker, Gerard v.d. Vall, Egbert v.d. Berg, Sander v. Hulssen, Paul Compier debuteren of spelen na lange tijd weer in de selectie. Sommige daarvan in de basis, doet me echt denken aan Sjaak.

 

De wedstrijd gaat nog ergens om ( periode titel Fortius ) maar de mannen van SVO kunnen wel met die druk omgaan, voor ons was het gewoon lekker voetballen, ook al moeten we ons houden aan de vijf van SVO, dat later.

 

Reinout maakt in de 23ste minuut de 1-0, met het ritme van vorige week is dat een logisch gevolg.

Doelpuntje tegen, maar dan gaat Ouderkerk op links de aanval inzetten, Gerard geeft een perfecte steekbal en Matthew maakt een mooie goal, we staan weer voor.

In de 84ste minuut gooien we het slot op de wedstrijd, wie de goal maakt ga ik hopelijk terug lezen in de reacties op FB, ik heb in het dolle enthousiasme de doelpunt maker niet opgeschreven.

 

Aan welke vijf punten van SVO hebben we voldaan :

W=winnen ( ruim voldoende )

T = Tijd ( matig )

B= Best doen ( UITMUNTEND )

S = Sportief ( ruim voldoende )

P = Plezier

 

De laatste moet ik ruimer motiveren :

 

WE HEBBEN GENOTEN.

 

Groet,

 

EdB

 

 

 

 

 

Eén gedachte over “SVOzon2 – Fortius ( 1-0 ) 3-1

  • 9 mei 2017 om 09:34
    Permalink

    In 1 woord GEWELDIG!!! Heel veel dank aan alle spelers die dit resultaat hebben bewerkstelligd EN die bereid waren in HET BELANG VAN DE VERENIGING in te vallen. En dank voor de twee goede goals in de tweede helft waarop jullie ons als publiek trakteerden (En Ed, het was Luuk met de 3e) Heel veel waardering en credits hiervoor!!!
    Han van der Zwan; TC Zondag

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *