SvOuderkerk zon2 – Zwaluwen Utr. ( 1-0 ) 1-0

De zon2 doet het weer, in een matige wedstrijd toch weer winnen. Het is ook een kwestie van weinig weg geven aan de tegenstander.

In de voorbereidende week weten we dat de naweeën van de zomervakantie en de vele blessures de aantallen onder druk zet. Dat betekend scherp zijn, iets meer als collectief, effectief uitvoeren wat je met z’n allen afspreekt.

De eerste helft komt maar moeizaam op gang, aftasten en kijken waar de mogelijkheden komen. In de 43ste minuut weet Marc de doelman onder druk te zetten bij een rustige terugspeelbal. Na een kleine fout van de doelman weet Marc beheerst maar met uiterste precisie de bal in het doel te tikken.

Je maakt de enige goal, dan ben je matchwinnaar als de tegenpartij geen doelpunt maakt. Maar het is een teamsport, goalie weet voor de tweede keer op rij de NUL te houden ( hij zegt zelf dat dat niet zo vaak voorkomt )

Je doet het met z’n allen en dan bedoel ik de hele selectie met alles en iedereen er omheen. Door een stuk tape te zetten mis je niet dat stukje extra.

Ik doe het niet vaak maar een aantal spelers gaat steeds beter voetballen, een aantal kan echt nog beter.
Volgende week tegen PVC.


EdB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *