SVO zon2 – AGB ( 1-2 ) 2-2

Met de instelling thuis moet je de wedstrijd winnen gaan we het veld op, tegen de koploper die nog geen punt heeft verspeeld gaan we er voor.
Tegen een temperamentvolle ploeg is het altijd lastig, het is heel snel een samenhang van onredelijkheden ( u mag dat zelf invullen )
AGB zet Ouderkerk direct onder druk en voor dat wij een beetje warm zijn is het in de 5de minuut dat we tegen de 0-1 aankijken.
Ouderkerk staat goed er is genoeg kwaliteit, jammer is wel dat niet iedereen helemaal fit is.
We kunnen steeds meer ons eigen spel spelen en dat resulteert in de 23ste minuut in de gelijkmaker, mooie aanval afgerond door Wesley.
Helaas genieten we er maar kort van en staan we een minuut later weer achter met 1-2

Na de donder speech van de trainer in de rust zijn we er van overtuigd dat we de wedstrijd kunnen winnen, AGB is helemaal niet zo goed.
In de tweede helft heeft Ouderkerk het betere spel, en probeert de tegenstander Ouderkerk met provocerend gedrag uit zijn spel te halen.
Dat lukt maar een klein beetje en door goed te blijven voetballen maken we met een prachtige aanval de gelijkmaker, resoluut afronden van Tijmen.

De tegenstander wordt moe en gaat op de counter spelen wat resulteert in een paar weergaloze reddingen van Daan van Beveren.
Een keeper kan wedstrijden winnen voor het team, maar dan moet je wel een doelpunt meer maken dan je tegenstander.
Dat laatste zat er helaas niet in, maar Ouderkerk heeft wel alles gegeven.
Daan van Beveren is de man van de wedstrijd.

EdB