SvO Voetbalkamp 2017

Zaterdag 20 mei 2017 organiseren wij voor de MO11, O11, O10 & O9 teams een voetbalkamp.
Inschrijven voor 17 maart, schrijf je dus dit weekend nog in!
Dit in verband met de optie op de accommodatie.

[gdlr_button href=”http://www.svouderkerk.nl/svokamp2017/” target=”_self” size=”medium” background=”#008000″ color=”#ffffff”]Meld u nu aan![/gdlr_button]

[gdlr_button href=”http://www.svouderkerk.nl/svokamp2017/” target=”_self” size=”medium” background=”#008000″ color=”#ffffff”]MEER INFORMATIE[/gdlr_button]

6 gedachten over “SvO Voetbalkamp 2017

• 10 maart 2017 om 10:45
    Permalink

Is er enige informatie rond dit voetbalkamp? Waar is het bijvoorbeeld

• 10 maart 2017 om 14:14

Hoi hoi,
    Is het dit jaar niet voor mo 13? Dit zouden ze echt heel jammer vinden.
    Groetjes Annet

• 11 maart 2017 om 17:32
    Permalink

waarom mogen de jo-13 en mo-13 (de D-tjes) niet meer op kamp? hier een teleurgesteld jongetje dat vorig jaar zijn eerste voetbalkamp heeft meegemaakt en dus nu al niet meer mee kan : (

• 11 maart 2017 om 20:24

Beste Annet en Manon,
    Het kamp in Someren kan helaas niet doorgaan dit jaar. Daar was het mogelijk om ook met de D pupillen heen te gaan.

We op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden. Maar omdat veel toernooien een scheiding maken tussen E/F en C/D en deze in verschillende weken aanbieden leek het dit jaar lange tijd af te stevenen op een kamploos jaar.

Dit vond ik persoonlijk erg jammer en heb daarom gezocht naar een mogelijkheid een kamp te organiseren voor enkel de E en F pupillen. Dat is gelukt met het toernooi bij CSV’28 en het kamp in Heino. Voordeel is dat voor deze leeftijdsgroep 1 nacht voldoende is. Twee nachten past weer beter bij D pupillen.

Voor ons was het dus de keuze of geen kamp dit jaar of iets organiseren voor de E en F pupillen. Ik ben dan voor het laatste. Helaas dus wel zonder D erbij dit jaar.

Toch is een kamp voor de D pupillen nog niet van de baan. Ik denk dat er eind mei of na de junivakantie van de Hekmanschool mogelijkheden liggen. Er zullen echter wel vrijwilligers moeten opstaan die dit willen organiseren.

Als de interesse voor dit kamp goed verloopt (inschrijving tot 17 maart!) wil ik gaan kijken naar mogelijkheden voor een D kamp. Vanuit de MO13 hoor ik al geluiden dat men daar ook naar leuke activiteiten aan het zoeken is. Wie weet komt daar nog een kamp voor (M)O13 en O12 bij.

Met vriendelijke groet,
    Hessel van den Pol