sv Ouderkerk VR 35+ in mei op de kar?

Advertentie

Als jullie ons allemaal komen aanmoedigen, dan is dit zeker geen raar idee! Het vrouwenteam 35+ bij sv Ouderkerk is ontstaan tijdens het toernooi op 25 mei 2016, waar werd gevierd dat we 25 jaar meisjes- en vrouwenvoetbal hebben bij sv Ouderkerk. Een echte mijlpaal. Na dit toernooi hebben de VR 35+ besloten om door te gaan en hebben zich aangemeld. En vanaf dat moment zijn de enthousiaste dames niet te houden. Ze staan al enige tijd eerste met een goede score in alle categorieën.

Zaterdag 8 april 2017, 16:00 uur moet het sv Ouderkerk VR 35+ team tegen Swift, op veld 2. Op zich niks van te vrezen zou je denken, maar niets is minder waar! We hebben KFC in onze nek hangen en we moeten dus echt alles winnen. Dus ik wil iedereen vragen om nog even te blijven hangen bij SVO, om dit team naar een overwinning te juichen. Ze verdienen het zo!

Tot zaterdag dan allemaal! We verwachten jullie langs de zijlijn van Veld 2!

Volgende wedstrijd: woensdag 3 mei 2017, 20:00 uur bij SVO op veld 2 tegen KFC!