SV OUDERKERK JO15-1 ONGESLAGEN KAMPIOEN

Met een klinkende overwinning van maar liefst 15-0 is SV Ouderkerk JO15-1 ongeslagen kampioen geworden van hun najaarscompetitie. DE bekroning op al hun wedstrijden met de grootste seizoensuitslag en zege maakt de blauwwitte brigade onder leiding van de “Driemondse Generaal” en leiders Richard en Ferenc definitief onbereikbaar voor alle opponenten in deze competitie. De zegetocht voerde JO15-1 langs diverse Amsterdamse velden. Vandaag was Zeeburgia thuis in Ouderkerk de te pakken tegenstander. Na 1 minuut stond het al 1-0; uw verslaggever stond nog koffie te bestellen voor de verlate aankomers… tijdens het pinnen aan de bar werd in de ooghoeken het eerste Ouderkerkse doelpunt gesignaleerd. Vervolgens bij buitenkomst met een dienblad vol koffie stond de 2-0 alweer op het scorebord. En zo ging het door… het toegestroomd publiek had amper met de ogen geknipperd of de stand bleek al weer te zijn opgelopen in Ouderkerks voordeel. De blauwwitte boys en power girl domineerden met goede opbouw, combinatievoetbal en snelle uitvallen over de vleugels. Via de middenlinie werd het spel prima over links en rechts of door het centrum verdeeld. Achterin zat de boel ouderwets op slot en werd er echt niks weggegeven. Het tenue van keeper Martin behoeft deze week dan ook geen wasbeurt.
Door goede aanvoer uit de compact spelende linies was het voor de voorhoedespelers vandaag een genot om zelf of in combinatie op het Zeeburgia doel af te stormen…. Dat gebeurde zowel in de eerste helft en tweede helft. Sv Ouderkerk was by far heer en meester en creëerde kans op kans. De productie bleef op het eind van de wedstrijd steken op 15. Het had ook 23 kunnen zijn…. Het duizelde voor de tegenstander… het pleitte voor ze dat ze bleven voetballen ondanks hun sportieve misère…. Na afloop waren er ook de felicitaties van de jongens en leider van Zeeburgia… zo kan het dus ook op de velden… Al doende de stand bij te houden op het scorebord werd er spontaan een agendapunt voor de komende SVO Algemene Leden Vergadering ontdekt…. Het scorebord telt maximaal tot 9; verder reikt dus blijkbaar de sportieve ambitie van Ouderkerkse teams niet; dat moet dus worden gecorrigeerd met een nieuwe diepteinvestering in een scorebord dat dubbele cijfers kan tonen. Als apotheose van deze ochtend volgde de officiële huldiging van spelers, trainers en staf…. Onder een luid schallend “WE ARE THE CHAMPIONS” uit de speakers rondom het veld kreeg SV Ouderkerk de kampioensmeddailles uitgereikt door jeugdvoorzitter Ton van t Schip, daarna volgde een potje buikglijen over shampoo in de douches en werd tot slot de kampioenshonger ouderwets gestild met de speciale goed doorbakken SV Ouderkerk Kampioensfriet met Campione Mayo…..Stiekum was er nog gerekend op de komst van de platte karnoor een kampioenentocht door het dorp… gerucht gaat dat er sprake was van een lekke band waardoor zelfs de vlagbeurt van vandaag er bij in moest schieten…. we noemen verder geen namen…. een hele geslaagde ochtend en pracht resultaat waarvoor veel dank en natuurlijk felicitaties aan de spelers en speelster, trainer Hans en leiders Richard en Ferenc. Natuurlijk ook felicitaties aan het adres van de harde kern van JO15-1 supporters!!! Nog 1 wedstrijdje te gaan en dan op naar de voorjaarscompetitie in de Hoofdklasse! En natuurlijk niet te vergeten de geplande bekerwedstrijd tegen Breukelen… SV OUDERKERK JO15-1 FOREVER!!!