Selectietrainingen gaan van start

Vanaf maandag 9 mei zullen de selectietrainingen gaan starten voor het nieuwe seizoen. Er zullen drie weken zijn waarin er wordt gekeken naar de indeling voor het nieuwe seizoen. Echter, het grootste oog stond gedurende het hele seizoen al te kijken langs de lijnen bij sv Ouderkerk. In samenwerking met de Hoofdtrainers, Coördinatoren en Technische Commissie hebben wij al een redelijk breed beeld van het hele kader bij sv Ouderkerk. Tijdens de komende selectietrainingen willen wij, door veelal kleine partijspellen te spelen (4 tegen 4), kijken naar het talent van ieder kind.

De keuzes voor de data in het schema zijn gemaakt op basis van vakanties, Avond-4-daagse en de velden die opnieuw ingezaaid worden. Zo zal er ook op 16 mei een selectie-activiteit plaatsvinden, wat wellicht een lastige dag is om aanwezig te zijn.

Belangrijk!
De eerste twee weken van de selectietrainingen (de week van maandag 9 en 16 mei) zijn voor de Niet-selectiespelers (NS). De laatste week (maandag 30 mei) komen de huidige selectiespelers plus alle uitgenodigde spelers van de eerste twee weken erbij (allen).

Mocht je momenteel in een selectieteam zitten, is het niet vanzelfsprekend dat dit volgend jaar ook het geval is.

Met vriendelijke groet,

Bas van Bergen
Hoofd Jeugd Opleiding sv Ouderkerk

Eén gedachte over “Selectietrainingen gaan van start