Schema Club-van-100 Oliebollentoernooi

Op basis van alle inschrijvingen voor het Club-van-100 Oliebollen toernooi zijn wij gekomen tot de volgende tijdsindeling. Wij weten dat we niet iedereen op gewenste dag hebben kunnen plaatsen, maar op deze manier kunnen er zo veel mogelijk kinderen meedoen.

Woensdag 27 December:

• 09.00-11.30 uur Alle spelers uit JO8, JO9 en JO10 teams
  • 12.00-14.30 uur Alle spelers uit JO14 en JO15 teams
  • 15.00-17.30 uur Alle spelers JO17/JO19 en alle MO meiden

Donderdag 28 December:

• 09.00-11.30 uur Alle spelers uit JO11 en JO12
  • 12.00-15.30 uur Alle spelers uit JO13 teams

We gaan alle spelers verdelen over de teams, dus je speelt niet in het eigen team. Mocht je niet aangemeld zijn maar toch mee willen doen, meld je dan zsm aan via een mail naar : olieboltoernooisvo@gmail.com. Mocht je wel aangemeld zijn en toch niet kunnen, meld je dan ook via hetzelfde mailadres af, dan kunnen we er rekening mee houden als de teamindeling wordt gemaakt. Voor andere vragen kan je ook naar dit mailadres mailen.

Huishoudelijke mededelingen:

• Zorg dat je minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig bent
  • Meld je aan bij de wedstrijdleiding
  • Neem zelf een bidon mee
  • Zelf T-shirts, broek, kousen en ZAALschoenen meenemen
  • Genoemde tijden zijn streeftijden. Het kan zijn dat de wedstrijden eerder afgelopen zijn of langer duren
  • Meedoen is kosteloos, toernooi is mede mogelijk gemaakt door de Club van 100. Nog geen lid van de Club van 100? Kijk dan op http://www.svouderkerk.nl/over-svo/de-club-van-100/  en meld je aan!

Tenslotte wensen wij iedereen fijne Kerstdagen, een super leuk oliebollentoernooi en een goede jaarwisseling!

De Jeugdcommissie

(PS: Zoals eerder gemeld, er is geen voetbalschool vanmiddag)