Samenwerking sv Ouderkerk en Villa Sportief

Op het terrein van sv Ouderkerk start eind augustus 2016 de sportiefste bso van Ouderkerk: Villa Sportief.Op onze mooie en ruime locatie zal de SKOO een sport bso gaan realiseren waar kinderen elke maandag, dinsdag en donderdagmiddag worden uitgedaagd om heerlijk te sporten en spelen.

Al vele jaren brengt de SKOO wekelijks kinderen met de ‘spelersbus’ naar sv Ouderkerk vanuit verschillende bso’s en weer terug.

Wij zijn dus zeker geen onbekende voor de SKOO. De BSO zal dan ook begeleid gaan worden door een SKOO team dat bestaat uit een bekende gediplomeerde sporter van sv Ouderkerk (Mitchel Melissen) en een ervaren SKOO medewerker.

In de komende periode zal SKOO eerst haar eigen SVO sterren de kans geven om over te stappen naar deze nieuwe locatie, waarna de mogelijkheid komt voor alle kinderen om zich in te schrijven.

Het bestuur van sv Ouderkerk