Ruud Vonk bedankt!

Zoals u gisteren op onze site heeft kunnen lezen heeft ING voor de tweede keer het sponsorcontract verlengd met sv Ouderkerk. Daar zijn we als vereniging ontzettend blij mee en we kunnen het geld goed gebruiken. De verlenging van het contract heeft sv Ouderkerk te danken aan de inzet van Ruud Vonk en Bram Wesseling. Via deze weg willen wij Ruud en Bram bedanken voor hun inzet.

Tevens heeft Ruud Vonk aangegeven te stoppen als enig lid van de sponsorcommissie, nadat hij de afgelopen jaren zich enorm verdienstelijk heeft gemaakt voor sv Ouderkerk. Zijn enorme inzet heeft er mede voor gezorgd dat we onze contributie betaalbaar hebben kunnen houden voor alle leden.

Naast het vele werk voor de sponsorcommissie heeft hij met andere leden van sv Ouderkerk de business club opgericht, tegenwoordig bekend onder de naam Vrienden van sv Ouderkerk.

Door de inzet van Ruud heeft hij vele bedrijven weten te binden aan sv Ouderkerk, waarvoor wij hem zeer erkentelijk zijn.

Wil jij lid worden van de sponsorcommissie sv Ouderkerk?

Nu Ruud Vonk is gestopt als enig deelnemer van de sponsorcommissie zijn we als bestuur op zoek naar meerdere personen die zijn taken willen overnemen. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@svouderkerk.com, de vrijwilligerscommissie neemt dan snel contact met je op.

Een gedachte over “Ruud Vonk bedankt!

• 24 september 2020 om 20:34

Ruud bedankt voor je inzet voor in het bijzonder de sponsorcie!

Beantwoorden