Roda’23 – SVO 08-2 Wat een spektakel!!

Dat was genieten zaterdag ochtend om tegen de groen-witte aan te treden.

We begonnen belabberd, Roda was veel steker, en voordat we het wisten stonden we met 2-0 achter. Met de rust was het zelfs 6-1 voor de dames en heren van Roda. Trainer Joey moest in de rust ingrijpen en wat hij gezegd of gedaan heeft… ik weet het niet….dat is nog steeds een groot geheim.

Na rust plotseling waren we veel sterker…..de ene na de andere vlotte aanval…6-1 werd al snel 6-3… SVO O8-2 was in topvorm… na het derde kwart stond het 6-5. Even een korte pauze, Roda kwam sterk uit de startblokken en vergrootte de marge naar 7-5. Leiders, trainer en publiek dachten dat het gebeurd was. Toen kwam de legendarische 10 minuten, variant op het Haags kwartiertje. Echt in de allerlaatste seconde werd de 7-8 gescoord. Aftrappen was niet meer noodzakelijk. Het meegereisde publiek wist niet wat er gebeurde, i.p.v. een afstraffing gingen we hier weg met een overwinning. Wat kan voetbal toch mooi zijn. 

Beste spelers van SVO O8-2, ik heb bewust geen namen genoemd in dit verslag. Het gehele team was aanwezig en iedereen haalde het maximale uit haar/zijn spel. Op naar de volgende wedstrijd.

Ton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *