Robbert Mahler stopt met bestuursdienst voor de jeugd

Afgelopen zaterdag (26 mei) was het de laatste keer dat de bestuursdienst voor de jeugd werd verzorgd door Robbert Mahler. Robbert zet zich al jaren in voor het jeugdvoetbal, waaronder een flink aantal jaar als lid van de Jeugdcommissie. Als dank voor bewezen diensten is hij in de bloemen gezet. Zonder dit soort kanjers kan SV Ouderkerk niet bestaan. We prijzen ons dan ook heel gelukkig dat Robbert niet stopt met vrijwilligerswerk en in een nieuwe commissie aan de slag zal gaan, maar daar hoort u meer over tijdens de komende ALV (11 juni).

Op zaterdagochtend ontstaat er wel een gat. Hierover hebben we eerder bericht (zie: https://www.svouderkerk.nl/2018/05/02/gezocht-vrijwilligers-voor-zaterdagochtend-bestuursdienst/). Mocht u een paar keer per jaar op zaterdagochtend van 08.15-12.00 uur de receptie willen bezetten dan kunt u zich aanmelden via svojeugd@gmail.com.

Robbert, nogmaals dank!

Jeugdcommissie SV Ouderkerk

Eén gedachte over “Robbert Mahler stopt met bestuursdienst voor de jeugd

• 27 mei 2018 om 22:10

Dag Robbert, dank voor je hulp én humor op de vroege zaterdag. Veel succes!

Beantwoorden