RKDES – SVO zon-2 ( 1-1 ) 5-1

Prachtige nazomerse zondag, beetje vroeg maar we mogen weer.
Met een goede balans in het elftal, ervaring, jeugdig, gretig is het toch afwachten hoe het balletje gaat rollen. In de 14de minuut na een lange splijtende steekbal van Maurice weet Daan van Piggelen resoluut af te ronden 0-1.
De eerste 20 minuten mag Ouderkerk het spel maken, als die bal van Roy nou niet op het kruis maar in het kruis valt van het doel
…… Dat zeg ik, je weet niet hoe het balletje rolt of valt.
Wat jammer is is de gelijkmaker, 5 minuten voor de rust. Na de thee lijkt het wel of Ouderkerk er geen zin meer in had, bijna alles ging fout niks lukte meer.
Resultaat 2-1 3-1 4-1 in zeer korte tijd, koppies gaan hangen en klaar is het voor vandaag.
De veerkracht om terug in de wedstrijd te komen was er niet.
Het is aan de trainers om de selectie weer bij elkaar rapen.

EdB