Regels glaswerk

Op verzoek van een aantal leden zetten wij nogmaals het beleid van het glaswerk tijdens wedstrijden op onze site. De regels hangen ook achter de bar.

Deze regels luiden als volgt:

·Buiten op het terras is tijdens alle wedstrijden alleen plastic toegestaan. Glas mag pas op het terras na afloop van de laatste wedstrijd op het hoofdveld.

·Tijdens wedstrijden van de 1e elftallen is ook binnen alleen plastic toegestaan. Glas mag pas na afloop van de wedstrijd.

·Het bestuur kan ook andere wedstrijden aanwijzen waarbij ook binnen alleen plastic is toegestaan.

Toelichting:

·Geen glas of alleen plastic betekent: bier en wijn in plastic glazen. Frisdrank in plastic flesjes of uitschenken in plastic glazen. Koffie in kartonnen bekers.

·Tijdens wedstrijden van de eerste elftallen betekent: Als het eerste thuis speelt en de bar gaat open, dan begint de bar dus zowel voor binnen als voor buiten met alles in plastic uitschenken. Vanaf dat moment schenkt de keuken ook flesjes uit in plastic en koffie in karton. Dit geldt tot aan het einde van de wedstrijd op het hoofdveld.

·Alle wedstrijden betekent dat ook bij wedstrijden van pupillen, jeugd of lagere senioren elftallen glas op het terras verboden is.

·Het bestuur kan ook andere wedstrijden aanwijzen waarvoor dit regime geldt. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn bij zeer druk bezochte wedstrijden van de jeugd. Het risico dat dan toch met glas van binnen naar buiten zou worden gelopen is dan zo groot dat het bestuur kan besluiten ook dan binnen alles in plastic te schenken.

·Wellicht ten overvloede: Langs alle andere velden is glas sowieso verboden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *