Regeling Keeperhandschoenen met korting

Advertentie

Sv Ouderkerk heeft samen met een leverancier een mooie regeling kunnen treffen om voordelig keepershandschoenen aan te kunnen schaffen.

In het kort komt het hier op neer:
De handschoenen zijn van het merk Jako. Als deze handschoenen via svOuderkerk worden aangeschaft, wordt 30% korting gegeven op de catalogusprijs. Daarnaast draagt de vereniging 2x per jaar ook nog bij in de aanschafkosten. Samengevat is het aanbod:
Senioren: 30% korting en 2x per jaar bij aanschaf €10,- extra korting van de vereniging.
Junioren:  30% korting en 2x per jaar bij aanschaf € 5,- extra korting van de vereniging.
Pupillen:   30% korting en 2x per jaar bij aanschaf €2,50extra korting van de vereniging.

In het bijgaande pdf document ziet je voorbeelden van handschoenen en kosten. Natuurlijk kunnen de modellen en de genoemde prijzen wijzigen.

Op deze wijze verwachten wij voor keepers een heel mooi aanbod te hebben voor keepershandschoenen.
Bestellen kan via kledingcommissie@svouderkerk.com of bij Nico van Beusekom in het clubgebouw.

De kledingcommissie.

2 gedachten over “Regeling Keeperhandschoenen met korting