PVC – SvOuderkerk zo2 ( 1-1 ) 1-3

Na een lange reis betreden we een plat getrapte kunstgrasmat, we zijn allen fit en hebben vier wissels.Vaak kijken we eerst even wat de tegenstander allemaal kan, maar dit keer trokken we direct ten strijde.Resultaat, in de 3de minuut rond Julian gedecideerd af 0-1Het eerste half uur is het spel van Ouderkerk verzorgt en weten we elkaar prima te vinden, helaas houden we dat niet vol.Resultaat is het incasseren van een tegen goal, in de 34ste minuut 1-1In de tweede helft gaan we vol druk zetten, resultaat 1-2Een schitterend genomen vrije trap, gekruld in het kruis, Tristan geeft zichzelf een verlaat verjaarscadeau.Na een aantal wissels is het weer een beetje zoeken en zijn we blij dat de tegenstander een aantal goede kansen verprutst.Rob vind een goal tegen genoeg en houd daarna keurig alles tegen.Als slagroom op de taart kopt Niels een goede voorzet van Bas in de verre hoek 1-3, ja ja hij kan het echt nog wel.Het hele team heeft hard gewerkt en mag twee weken van een ongeslagen status genieten, 4 gespeeld 12 punten.

p.s. voor de volgende wedstrijd is vier keer trainen een grote kans op een basis plaats.

EdB