Ouderkerk zaal 1 raakt gewend aan tweede klasse.

Advertentie

Vorig jaar vierde Ouderkerk zaal 1 uitbundig de promotie naar de tweede klasse. Nog niet eerder speelde een seniorenelftal van sv Ouderkerk (veld en zaal) hoger dan de derde klasse en dus werd er geschiedenis geschreven. Wat men kon verwachten wist men niet.

We zijn inmiddels 8 competitie- en 2 bekerwedstrijden verder en de Ouderkerkers raken gewend aan het niveau. In de eerste competitie wedstrijd werd men volledig weggespeeld door Hertha 1. Nu, na de eerste periode, staat Hertha ongeslagen aan kop en lijkt de tweede klasse voor hun eigenlijk een niveau te laag.

Ouderkerk verloor de eerste drie potjes in de competitie, maar er dient gezegd te worden dat men minimaal 3 punten had verdiend. Daarna ging het lopen en van de laatste vijf wedstrijden werd er geen een keer meer verloren. Drie maal winst en twee gelijke spelen zorgen voor 11 punten en daarmee de 6e plek in de competitie. Een gunstig programma in de komende 3 weken kan er voor zorgen dat Ouderkerk nog wat klimt en daarmee een goede eerste seizoenshelft beleeft.

Ook in de beker is men nog actief en zitten de mannen bij de laatste zestien. Daartussen onder andere enkele teams uit de top- en hoofdklasse.

Voor diegene die het leuk vinden om af en toe de mannen in actie te zien, ze spelen veelal op vrijdag in Sporthallen Zuid te Amsterdam.