OPROEP aan alle meiden en vrouwen!

Wat was het een fantastisch Vrouwen EK voetbaltoernooi afgelopen zomer. En wat een aandacht is er geschonken aan dit toernooi. En gelukkig maar, want vrouwenvoetbal begint nu toch echt steeds bekender te worden. Wist je dat bij sv Ouderkerk al 25 jaar meisjes- en vrouwenvoetbal teams zijn en dat deze teams ook steeds beter gaan presteren? Er spelen ook teams in de selectie en die gaan als een speer.

Wij zijn voor meerdere teams, vanaf 7 jaar tot aan de 35+ dames op zoek naar nieuwe leden. Altijd al bij een professionele teamsport willen sporten? Wij hebben vij sv Ouderkerk geen wachtlijsten. Je wordt direct opgenomen in een leuk team met leeftijdsgenoten en natuurlijk kom je lekker eerst naar een proeftraining.

sv Ouderkerk heeft in totaal 9 meisjes- en vrouwen voetbalteams. Dus er is genoeg plek voor jou!

Meld je nu aan via: http://www.svouderkerk.nl/lid-worden/

Voor eerst proeftrainen, mail dan naar:
meisjesenvrouwenvoetbal@svouderkerk.com

We zien je graag op onze mooie velden en in de gezellige kantine. Let’s go!