Ook bij sv Ouderkerk rolt de bal weer

Ook bij sv Ouderkerk is de jeugd weer aan het trainen geslagen. Onder strenge voorwaarden mocht afgelopen woensdag het sportpark weer geopend worden voor de jeugd tot 18 jaar.

Dit alles onder strenge voorwaarden van de overheid en de gemeente. Zo moeten kinderen van 13 tot 18 jaar de 1,5 meter samenleving toepassen en de jongste kinderen t/m 12 jaar mogen met elkaar in contact komen. Ouders worden van het complex geweerd, de kleedkamers en kantine blijven op slot en er zijn looproutes gerealiseerd. En tussen alle trainingen zit een half uur pauze, om iedereen de gelegenheid te geven van en naar het trainingsveld te komen.

sv Ouderkerk wil graag benadrukken dat dit ook de afspraak met de gemeente is en dat dit staat en valt met voldoende vrijwilligers. Zo staan er ouders bij de ingang en bij het trainen om het allemaal in goede banen te leiden. Zijn er geen vrijwilligers, dan kan er niet worden getraind.

De vereniging wil dan ook een beroep doen op inwoners die een uurtje over hebben en zich zouden willen inzetten om de jeugd de mogelijkheid te geven een uurtje te sporten. Loop eens naar het complex en meld u aan.

Herman van Luijn

Ps: 4 en 5 mei wordt er geen training gegeven.