O23 UNIVE JSC MIDWEEKCOMPETITIE

De indeling van sv Ouderkerk O23 voor het komend seizoen is bekend. Het team komt uit in poule A, groep 2 van de Univé JSC midweekcompetitie. De thuiswedstrijden zijn op dinsdagavond met als vast tijdstip van aanvang 20.15 uur. Volg vanaf september de sv Ouderkerkwebsite voor de exacte data van wedstrijden en tegenstanders. Sv Ouderkerk O23 is een combinatie van JO19-1 talenten en 1e & 2e jaars senioren-selectiespelers. Het team speelt midweeks tegen andere ambitieuze, hoog spelende amateur-verenigingen uit de regio groot-Amsterdam.

Doel van de competitie is binding, ontplooiing en ontwikkeling van talenten uitkomend voor clubs met een meerjarenvisie & dito sportieve ambitie. De talenten spelen wedstrijden op een sportief hoog en uitdagend niveau. Resultaat is dat het proces van de stap naar het selectie-seniorenvoetbal veel vloeiender zal verlopen. Met als resultaat dat talentvolle spelers behouden blijven voor het voetbal en voor clubs. De Unive JSC midweekcompetitie staat los van de nieuwe KNVB O23 zaterdag-competitie. Diverse teams uit die KNVB-competitie komen ook uit in de midweekcompetitie. Het afgelopen seizoen was sv Ouderkerk de grote onbekende. Met ook nog’s een prima sportief debuut. Komend seizoen zijn de verwachtingen mbt wederom een eindklassering in de top 3 dan ook hoog gespannen.

Wij wensen de blauwwitte talenten, trainers Guido Licastro (hoofdverantwoordelijke O23), Danny Wagenhuis (O19)  en begeleiders Eddy Baars (leider Zondag 2) en Bob van Unen (leider O19-1) heel veel plezier en sportief succes!

3 gedachten over “O23 UNIVE JSC MIDWEEKCOMPETITIE

• 13 juli 2020 om 16:45
    Permalink

INDELING UNIVE JSC MIDWEEK COMPETITIE POULE A GROEP 2:
    WVHEDW O23
    SDZ O23
    sv Ouderkerk O23
    IVV Landsmeer O23
    Fortuna Wormerveer O23
    Wooter Academy O23
    Zeeburgia O23
    FC Amsterdam O23

Beantwoorden
  • 29 juli 2020 om 07:44
    Permalink

Wie had dat gedacht ? Toen destijds NEA en OSDO samen speelden op het oude NEA terrein als sv Ouderkerk en ik trainer coach was van de A1 hadden we al wedstrijden voor onder de 23. Wat een schitterende groep spelers met heel veel talent. Nog geen competitie alleen vriendschappelijk. Ik heb heel wat discussies gehad met ouders waarom hun zoon niet was selecteerd. Maar een geweldige tijd. We hebben heel wat wedstrijden gespeeld en alleen van Volendam onder 23 verloren. Als ik nu zie dat er een hele competitie is, dan denk ik nog even graag terug aan die prachtige tijd. Succes !!

Beantwoorden