‘O.W.A.P. nekt Zondag 4’

Advertentie
         

Afgelopen weekend moesten de mannen van Joris Jansen aantreden tegen het lager geplaatste RAP. Er werd om 14:30 afgetrapt en dat was net oké voor de helft van de selectie. Op een turbulente avond in de Marktkantine bij O.W.A.P. was een groot gedeelte van de groep tot in de vroege uurtjes aan het feesten.

Dat was de eerste helft te merken. We gingen rusten met een 3-0 achterstand en dat was niet meer dan terecht. Het leek soms wel alsof we tegen de A1 van RAP speelde. Allemaal jonge gasten en veel combinatiewerk. Dat werd ons bij vlagen allemaal wat teveel. Wij zijn ten slotte ook geen 18 meer. Net als de scheidsrechter van dienst trouwens, die stelselmatig de verkeerde beslissingen wist te nemen. De beslissingen vielen in de eerste helft vooral in het voordeel van RAP. De scheidsrechter wist dit echter de tweede helft vakkundig recht te trekken. Het lag niet aan de scheidsrechter hoor, we faalde echt zelf.

De tweede helft gingen we goed van start en we maakte zowaar een doelpunt! Iets wat ikzelf, gekeken naar de eerste helft, nooit had verwacht. Het was Dion die ons met een kopbal uit een corner weer terug in de wedstrijd bracht. RAP ging twijfelen en kwam niet meer in een goed spel. Na een ingooi en goed werk van Elmer, kon ik eenvoudig de 3-2 binnenschieten. Hierna gingen we er echt in gingen geloven. En het onmogelijke gebeurde.. De keeper van RAP schoot knullig tegen zijn medespeler op, waarna Boy wist te profiteren. 3-3! Vervolgens kwam RAP tijdelijk met 10 en zelfs heel even met 9 man te staan. In plaatst van te profiteren van deze situatie, kregen we de 4-3 om de oren. Dit bleek de nekslag. Al snel viel de 5-3 en later zelfs nog de 6-3. Bij de 6-3 ging onze Quinni niet geheel vrijuit. Joris riep vanaf de zijkant: ’Scheids! Wissel!’. Hij kreeg bij de scheidsrechter echter geen gehoor. Quinten neemt de uittrap en eigenlijk het hele veld verwacht een fluitsignaal van de leidsman. Dit volgde niet, waarna de enige oplettende speler in het veld, de spits van RAP, de bal eenvoudig langs Quinten schoot. We konden er eigenlijk wel om lachen. Na diverse verzoeken om af te fluiten van onze kant, floot de scheidsrechter niet lang hierna eindelijk af.

Er was dus (en dan vooral de eerste helft) sprake van een off-day. Niet teveel feestjes op zaterdag inplannen. Volgende week mogen we wel gewoon los! We spelen namelijk zeer waarschijnlijk niet, want FIT heeft een verzoek tot verplaatsing gedaan. Deze wedstrijd wordt dan waarschijnlijk op 8 januari gespeeld. U kunt zondag dus lekker thuis blijven!

X Beuk

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *