Nieuwsbrief club van 100

Advertentie
         

We zijn al weer halverwege het seizoen en hebben weer veel bijgedragen aan diverse materialen en activiteiten gedaan, o.a. aan het Oliebollen Toernooi, kleding voor dames, zaterdagselectie en jeugd, bijdrage zondagselectie, vrieskist en vrieskast voor de kantine, bijdrage voor een splinternieuwe tractor, gereedschap en kettingzaag t.b.v. onderhoud enz. Zoals u ziet wordt het geld allemaal goed besteed.

Contributie al betaald?

Ondertussen hebben de meeste leden betaald maar er zijn nog een aantal leden die dit nog niet hebben gedaan, zouden die zo vriendelijk willen zijn om dit bedrag over te maken op rekeningnummer NL 45 INGB 0006 6400 24  t.n.v. club van 100.

Nieuwe leden

Ook hebben zich weer een aantal nieuwe leden zich aangemeld voor de club van 100, Clemens Verheul, Bert Verheul,Ton Spaapen, Leo Houtkamp,Quinten Cats, Barbara de Reijke, Jan Ceelen, Sander Klein-Langenhorst, Johan Meijer, Marco van Noord en Henk Timisela.

Vrijdagmiddagborrel

Vrijdag 6 April houden we weer ons jaarlijkse feest dit doen we in samenwerking met de vrijwilligerscommissie, hier worden dus alle vrijwilligers voor uitgenodigd en de leden van de club van 100 aanvang 17.30 uur.

Word lid!

Mocht u ook lid willen worden van de club van 100 dan kunt u zich natuurlijk altijd aan melden bij een van onze commissieleden, Martien Kouwenhoven, Herman de Jong, Nico van Beusekom, Winston Douglas of  Dick Verheul of via een mailtje naar: verheuldick@yahoo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *