Nieuws over de JUMBO-sv Ouderkerk voetbal actie

Advertentie

De actie leeft in het dorp en begint nu aardig op gang te komen je ziet ze al op straat verschijnen maar we hebben er nog genoeg.

Want wie wil er nu niet zo’n mooie en unieke JUMBO-sv Ouderkerk wedstrijdbal? Zegeltjes sparen dus bij de JUMBO, vanaf heden 2 zegels gratis op een nieuwe spaarkaart.

Vraag je ouders, je Opa en Oma, je buurvrouwen alles en iedereen om zegeltjes te sparen bij de JUMBO, zodat je voor slechts € 12,95 i.p.v. voor € 32,95 een echte sv Ouderkerk wedstrijdbal in je bezit krijgt.

De zegeltjesactieperiode loopt t/m zaterdag 4 juni. Het inwisselen van de spaarkaart en het ophalen van je bal geschiet alleen bij sv Ouderkerk op zaterdagmorgen tussen 11 en 12 uur op de volgende zaterdagen 21, 28 mei en 4 juni, als de tijden en/of data wijzigen informeren wij u via onze website svouderkerk.nl.

918be93b-9132-434f-aa24-c6b3d6934493