Nieuwe structuur Jeugd: Praktijkbegeleiders!

In eerdere berichten hebben we verteld hoe de beoogde structuur voor de Jeugd er uit moet komen te zien. Vervolgens hebben we de Technisch Jeugd Coordinatoren voorgesteld. En nu is het goede nieuws dat we ook de praktijkbegeleiders kunnen voorstellen: Gerard Sieverding, Marcel Wagenhuis en Hans van Kasteren.

De rol van de Praktijkbegeleider ligt vooral op het technische vlak. De PB ondersteunt de TJC in het begeleiden van het jeugdkader. Bij SV Ouderkerk willen we graag trainers verder ontwikkelen. Deze trainers, zowel van selectie als niet-selectie teams, zijn meestal zelf relatief jonge speler bij SV Ouderkerk en kunnen met de nodige begeleiding onze jeugdspelers nog beter trainen.

Hans van Kasteren loopt al jaren rond bij SV Ouderkerk en zal zich richten op de trainers van de meidenteams, de jongste jeugd / vosjes. Gerard Sieverding is zo mogelijk nog meer verknocht aan SV Ouderkerk en zal zich richten op de trainers van de pupillen en de jongste junioren. Marcel Wagenhuis is nieuw bij SV Ouderkerk maar heeft veel ervaring bij diverse clubs opgedaan en kent Hans en Gerard goed. Hij is ook als KNVB scout werkzaam geweest. Altijd goed om een fris paar ogen en mogelijk nieuwe inzichten in de club te verwelkomen! Welkom Marcel!

Op dit moment is men hard bezig de posities van hoofdtrainers en trainers verder in te vullen. Ook hier boeken we veel progressie en hopelijk kunnen we daar binnen een paar weken weer over berichten. De Jeugdcommisise is in  ieder geval heel blij met de voortgang die we boeken om zodoende seizoen 2018-2019 direct goed te starten.

De Jeugdcommissie

Gerard Sieverding                                       Marcel Wagenhuis                         Hans van Kasteren

2 gedachten over “Nieuwe structuur Jeugd: Praktijkbegeleiders!