Nieuwe ballen voor MO11 & MO13

We weten allemaal dat in de voorgaande jaren jonge meiden die beginnen aan voetbal, vaak pas starten als ze 10 of 11 jaar zijn en niet in de Vosjes. Op dit moment zien we echter een goede groei van jonge meisjes bij de Vosjes en leren zij gelijk al de basis en groeien ze sneller met hun baltechniek, balcontrole en snelheid. En zeker ook speltechniek en inzicht. En dat vinden we fantastisch.

Vanuit de werkgroep Meisjes- en vrouwenvoetbal Boost hebben wij  AFCONA Additives BV bereid gevonden om voor ieder meisje in de huidige MO11 en MO13 een mini soccer bal aan te schaffen, voor het verbeteren van balcontrole en techniek. Hiermee maken we een flinke inhaalslag voor de jaren die de jonge meiden hebben gemist, die pas later zijn gaan voetballen.

Deze week trainingen de MO11 en MO13 teams voor het eerst met deze nieuwe ballen. Deze setjes zijn in bruikleen en worden steeds gerouleerd per seizoen naar de volgende MO11 en MO13 teams. Een fantastisch plan wat zeker resultaat gaat boeken bij de meiden.

Veel plezier hiermee en een speciale dank aan AFCONA Additives BV voor hun vertrouwen in de ontwikkeling van het meisjesvoetbal bij SVO.

De werkgroep Meisjes- en vrouwenvoetbal Boost

Ron|Hella|Rico|Rob|Danny|Sascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *