minuut stilte voor Braziliaanse club Chapecoense

Deze week werd de voetbalwereld opgeschrikt door de vliegramp in Colombia. Tijdens de ramp kwam een groot deel van de selectie van de Braziliaanse club Chapecoense om het leven. Over de hele wereld wordt hier op enige wijze bij stil gestaan.

Voorafgaand aan alle wedstrijden in de Eredivisie en Jupiler League aankomend weekeinde is er een minuut stilte om de slachtoffers van de vliegramp in Colombia te herdenken. Ook dragen alle spelers en scheidsrechters rouwbanden.

Bij sv Ouderkerk zal het eerste elftal van zowel de zaterdag als de zondag een minuut stilte in acht te nemen. Op deze wijze betuigt sv Ouderkerk samen met het Nederlandse voetbal steun aan de nabestaanden en overlevenden.