In memoriam Jan Wals

Advertentie

Het bestuur van sv Ouderkerk heeft met grote verslagenheid kennis genomen van het overlijden van Jan Wals. Wij wensen familie en vrienden enorm veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Jan heeft vroeger bij NEA in het 6e gespeeld met o.a. Ab Post, Doet van de Berg, Gerrit Kruit, Huub de Kwant, Piet van Schie en Jan Straver. Dit team is jaren daarna het beruchte NEA 11 geworden.

Nadat hij gestopt was met voetballen, behoorde Jan sinds jaar en dag tot één de vaste supporters van de zondag 1. Hoewel het de laatste tijd conditioneel slecht met hem ging, bleef Jan de zondag altijd trouw, wanneer zijn gezondheid dat toeliet. In goede en slechte tijden, Jan was er altijd!

Wij herinneren Jan als iemand die adrem was met gevoel voor humor, scherpe opmerkingen en zijn hart op de tong, waarbij zijn mening niet onder stoelen of banken werd geschoven. Jan vertelde wel eens het eerste niet-katholieke lid van NEA te zijn geweest en dat de pastoor toestemming moest geven alvorens hij lid mocht worden. Behalve als supporter draaide Jan bestuursdienst samen met Dennis Pot.

De club heeft een blijvende herinnering overgehouden aan Jan, als ontwerper van het logo van sv Ouderkerk! Daarvoor zijn wij hem zeer erkentelijk.

Naast zijn liefde voor sv Ouderkerk was hij ook actief in de duivensport en was hij vaak te vinden bij De Snelvlieger.

We verliezen in Jan een markant lid en supporter.

De uitvaartdienst zal worden gehouden op vrijdag 24 februari om 10:00 in:
Uitvaartcentrum Zuid
Fred Roeskestraat 91
1076 EC te Amsterdam

Op zijn laatste reis naar Ouderkerk rijdt Jan via de Wethouder Koolhaasweg langs sv Ouderkerk en postduiven vereniging De Snelvlieger.

Aansluitend zal de begrafenis om 12:15 plaatsvinden op begraafplaats:
Karssenhof
Binnenweg 1A
1191 AA te Ouderkerk a/d Amstel

Eén gedachte over “In memoriam Jan Wals

• 24 februari 2017 om 11:57
    Permalink

Juanita, Janno en familie: gecondoleerd met het overlijden van jullie vader Jan! Ik heb hem via Haaxman leren kennen als een ‘ouwe mopperpot’ met een vreselijk groot hart! Hij zei vaak tegen mij: ik bedoel het goed, maar het komt er vaak zo rottig uit! En daar konden we dan smakelijk om lachen! Veel sterkte gewenst!

Beantwoorden