Meld je aan!

Welkom op de nieuwe website

In de afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan deze nieuwe website. Door een technisch probleem met de oude website, waren wij genoodzaakt om dit zo snel mogelijk te realiseren. En we wilde in de nieuwe situatie meer met de website doen, het moest een centraal punt worden voor de club.

De website die op dit moment nog onder www.svouderkerk.eu te vinden is, is een tijdelijke website. Het www.svouderkerk.eu adres zal binnenkort ook naar deze website verwijzen.

Wat is er allemaal veranderd?

Je kunt op dit moment hier terecht voor o.a.:

We hebben ons best gedaan om de website zo overzichtelijk mogelijk te maken voor zowel leden als gasten. De komende periode zal er meer informatie aan de website toegevoegd worden, het is een kwestie van tijd.

Waarom aanmelden op de website?

De nieuwe website wordt de bron van alle informatie. Het laatste nieuws verschijnt op de website en er zal een automatisch een notificatie verstuurd worden naar Facebook en Twitter. Deze Social Media berichten verwijzen terug naar de website.

In een tweede fase zullen wij een digitale nieuwsbrief introduceren. Deze nieuwsbrief zal per e-mail verstuurd worden en is in z’n geheel na te lezen op deze website.

Als je automatisch op de hoogte wilt blijven, adviseren wij je aan te melden met je e-mailadres. Uiteraard zullen wij zorgvuldig met je gegevens omgaan. Aanmelden kan door middel van onderstaande formulier:

Wij zijn nog niet klaar

We meten het bezoek op deze website nauwkeurig en op die manier kunnen wij ook bepalen of de routing door de website optimaal is. Het is mogelijk dat in de komende periode de website aangepast zal worden, geoptimaliseerd zal worden.

Heb je vragen of opmerkingen? Dan horen wij dat graag! Je kunt je reactie via onderstaande formulier kwijt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Eén gedachte over “Meld je aan!

• 28 februari 2017 om 11:30
    Permalink

hallo, wij zijn van de jan hekmanschool en wij doen mee aan een project genaamd razend enthousiaste rekenaars en wij moeten daar voor een denkbeeldig festival organiseren. wij gaan daarvoor het amstelbad gebruiken maar dat vonden wij een beetje klein. dus wij dachten dat we misschien svo konden huren (alleen het hoofdveld en misschien ook de wc maar we moeten wel weten voor welk bedrag?

Beantwoorden