Mededelingen vanuit de jeugd

Aftrapbijeenkomst
Afgelopen zaterdag is het seizoen 2020-2021 officieel gestart met een aftrapbijeenkomst voor de gehele jeugdstaf (van JO8 t/m MO19). Deze bijeenkomst was voor alle JC-leden, technische staf, alle LC/WS (leeftijdscoördinatoren/wedstrijdsecretarissen) en alle trainers. Gezamenlijk zorgen al deze mensen (met nog meer vrijwilligers) ervoor dat iedere week en weekend alle jongens en meiden van sv Ouderkerk genieten van onze mooie sport.

Trainingen
De trainingen gaan weer beginnen. De afgelopen week is het gelukt om voor elk team een trainer te vinden. Dan wel tijdelijk (dit geldt voor de JO15-3, JO17-3 en JO17-4; voor deze teams doen we nog steeds een beroep op de ouders), dan wel voor sommige teams 1x in de week (MO13-1 en MO13-2). Dus alle trainingen gaan starten vanaf 17 augustus, volgens het trainingsschema (toegevoegd aan dit artikel). Helaas moeten sommige teams trainen op een beperkte ruimte, dit omdat het gras trainingsveld nog niet gebruikt mag worden (zeker tot eind augustus).

Protocollen
Graag verwijs ik U naar de corona protocollen, zoals eerder gepubliceerd. Zie artikel: https://www.svouderkerk.nl/corona-update/.  De K.N.V.B. heeft verschillende protocollen op haar website geactualiseerd voor o.a. trainers, spelers, toeschouwers en ouders. Deze protocollen geldt ook voor onze club. Houdt de site goed in de gaten, want er komt deze week nog een update.

Wastas
Op korte termijn wordt het schema van het ophalen van de wastas gepubliceerd op de site. Haal deze wastas tijdig op, en zorg dat de kleding op tijd wordt verspreid. Tot nader tijdstip zijn de kleedkamers nog steeds gesloten. Dus omkleden op de club kan niet. Zorg dat je omgekleed naar de club komt. Voor teams die een oefenwedstrijd willen organiseren, informeer de tegenstander/scheidsrechter dat ze omgekleed en wel naar sv Ouderkerk komen. Dat geldt ook voor bekerwedstrijden.

Voetbal.nl
Dit is het platform voor spelers, scheidsrechters, trainers en leiders, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal. Voor sommige teams zijn er al wedstrijden bekend, voornamelijk bekerwedstrijden, voor andere teams is er nog niets bekend.

Oefenwedstrijden
Wil je een oefenwedstrijd spelen, zorg er dan voor dat dit geregeld wordt via de wedstrijdsecretaris van jouw leeftijdscategorie. Zie artikel: https://www.svouderkerk.nl/wedstrijdsecretarissen-leeftijdscoordinatoren-seizoen-2020-2021/

Vragen of opmerkingen graag naar indelingsvo@gmail.com