Leo bedankt!

Advertentie

Afgelopen vrijdag zijn we weer met een grote delegatie van SVO naar Volendam geweest, dit was weer georganiseerd door Leo Houtkamp, de vaste supporter van Volendam en tevens grensrechter bij zondag 1. Leo had een dubbeldekker geregeld die om 19.00 uur vertrok uit Ouderkerk, op tijd aangekomen in Volendam waar de plaatselijke speelde tegen De Graafschap, bijde stonden op moment gelijk op plek 3 en 4 onder Cambuur en Ajax 2. 20.00 uur starte de wedstrijd,  een mooie wedstrijd op eredivisie niveau wat eindigde in 3-3 , wat zeker terecht was. Maar wat was dit leuk om te zien met al deze SV ouderkerk mensen, jong en oud door elkaar, zo zag ik bijvoorbeeld Ton Blesgraaf (ondertussen de 80 gepasseerd) naast Martin Hillebrand zitten op de tribune, Ton Blesgraaf zal de meeste niets zeggen, maar Ton was vroeger leider bij NEA bij diverse jeugd teams en later nog jaren scheidsrechter geweest en Martin tegenwoordig iedere zondag aanwezig bij SVO om een een of twee jeugdwedstrijden te fluiten, en mocht het  hierna nodig zijn fluit hij ook nog een senioren wedstrijd zelfs het eerste elftal als er een scheidsrechter niet is weten we uit het verleden.

Maar ook mooi om te zien was dat jong en oud aanwezig waren in Volendam zowel jongens uit de selectie als jongens uit lagere elftallen, en ook de oudere garde die bij SVO vrijwilliger zijn op een of ander manier.Dan sta je daar op de tribune en hoor je deVolendam liederen, en dan hoor je ineens de hele tribune zingen Leo bedankt, Leo Bedankt, Leo Leo bedankt , ja dat zijn mooie dingen waar wij als SVO trots op mogen zijn. Na de wedstrijd mochten we nog twee uurtjes Volendam bezichtigen voor dat de bus om 24.00uur weer naar Ouderkerk vertrok. Leo bij deze willen we je nogmaals hartelijk bedanken voor deze leuk avond, mooi man.

De supporters van SVO