Kleding en overige spullen inleveren

Aan het eind van het jaar nemen we vaak een moment waarop we stilstaan bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, zo ook wij en waar zouden wij als vereniging zijn zonder al onze vrijwilligers. Nu het seizoen vroegtijdig is beëindigd door het coronavirus willen wij via deze weg, alle leden die deel uitmaken van de diverse commissies en alle andere vrijwilligers, bedanken voor hun tomeloze inzet van het afgelopen jaar en we spreken de wens uit dat u de vereniging ook komend seizoen weer wil ondersteunen. Want zonder onze vrijwilligers, zijn wij als vereniging nergens.

Om het seizoen te kunnen beëindigen wil sv Ouderkerk nog twee dagen organiseren om zo iedereen de mogelijkheid te bieden kleding en overige spullen in te leveren, zodat we alles weer in orde kunnen maken voor het nieuwe seizoen.

Op zaterdag 2 en 9 mei 2020 tussen 12:00 en 15:00 kunnen alle leiders, trainers en/of aanvoerders van de senioren, junioren, dames en zaalvoetbal hun spullen inleveren in de kantine. We denken hierbij aan: kledingtassen, trainingspakken, intrapballen, spelerspassen en eventueel sleutels. Wanneer teams sweaters, trainingspakken of jassen hebben gekregen ook deze inleveren bij de kledingcommissie. Probeer dit ook op één van deze dagen te doen, mede om de gezondheidsrisico’s voor onze vrijwilligers te beperken.

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar kledingcommissie@svouderkerk.com.