JO9-1 tegen FC Amsterdam

Zaterdag 22 oktober moeten we voor de beker tegen FC Amsterdam.
We beginnen om 10.23 omdat we moeten wachten op de keeper van FC Amsterdam.
FC Amsterdam trapt  af en kopt direct op de paal.
De druk word op ge voert en ondanks het goeden keepen van Hannes word het toch 0-1
Kai mist net na een mooie aanval maar in de counter scoort FC Amsterdam direct 0-2
Na de aftrap volgt er weer een aanval van SV Ouderkerk  en Gabi  schiet net voor langs.
De nieuwe aanval  van FC Amsterdam mislukt  en Ouderkerk kan over nemen,  Mark scoort 1-2
Direct na de aftrap word een nieuwe aanval in ge zet de bal komt bij Mark teregt die  speelt af naar Braydon. Braydon scoort 2-2!
Eindelijk is de keeper van FC Amsterdam er, dus wisselt FC Amsterdam van Keeper…dat was niet nodig zoals later zal blijken…….
Sv Ouderkerk krijgt de smaak te pakken Gabi mist net, hij schoot met een poeier van afstand
De druk wordt verder op gevoerd en na een misluktte corner weet Mark er toch nog 3-2 van te maken.
Meteen na de aftrap maakt Kai een mooie goal uit een verre trap! 4-2!

Het is rust en we drinken alle maal ranja, en er word besloten dat Gabi gaat keepen

Zo komt Hannes op het midenveld  en Kai links voor. Ook FC Amsterdam  heeft zich her pakt en zet onze verdediging onder druk. SV Ouderkerk moet even wennen aan deze nieuwe opstelling
De verdediging is in goede hande bij Koen die heel veel ballen weg kon schoppen .

Door de vakantie missen we drie van onze eigen spelers  dus Dylan en Ollie kwamen ons helpen, een prima invalbeurt van bijden

Heelaas word het  toch 4-3 omdat FC Amsterdam ineens heel snel ging counteren.
We komen voor  het doel van FC Amsterdam en krijgen een corner.  Braydon neemt een corner en de keeper slaat de bal de verkeerden kant op 5-3.
Het was voor de supportersclub niet goed te zien maar er werden nog twee doelpunten gemaakt:
6-3 Mark oh en gelijk ook  7-3 door Kai

Groetjes van Mark (met hulp van papa)