JO13-1 VERLIEST ONGELUKKIG VAN KOPLOPER LEGMEERVOGELS

Vandaag geen happy end aan het verslag.

Onder koude, maar heerlijke weersomstandigheden ging SV Ouderkerk vandaag de strijd aan met de onbedreigde koploper van de 1e klasse:Legmeervogels.

Al snel werd duidelijk dat onze jongens en dame zich vandaag niet zomaar zouden laten verslaan door fysiek sterke tegenstander uit Uithoorn. De hele eerste helft zagen de toeschouwers een boeiende partij voetbal waarbij SV Ouderkerk de score opende. Uit een corner pikte Simon de bal op, zijn ingeschoten bal werd door topscorer Jonathan binnengetikt. Legmeervogels kwam voor de rust nog langszij. Uit éen van de vele lange ballen die vandaag door LMV werd gegeven wist de snelle spits de 1-1 te maken.

In de 2e helft hadden we het zwaar. Legmeervogels gooide al zijn fysiek in de strijd en drong SVO terug op eigen helft. Ondanks het veldoverwicht van onze gastheren zagen we ook nu een spannende strijd. SVO vocht voor wat het waard was, kreeg zelf ook nog de nodige kansen, maar trok Uiteindelijk aan het kortste eind. Dat het 2 buitenspeldoelpunten waren die ons uiteindelijk de punten kosten was extra zuur voor onze hardwerkende ploeg. Colin maakte nog de 3-2 maar de gelijkmaker zat er helaas niet meer in.

Opnieuw complimenten van de kant van de tegenstander voor onze ploeg maar helaas bleven we ook nu, wat punten betreft, met lege handen achter. Nog 2 competitiewedstrijden voor we de winter pauze ingaan, nog 2 keer laten zien dat we dit seizoen al veel hebben geleerd.

Wanneer we, als team, hard blijven werken en leren is de technische staf ervan overtuigd dat ons goede spel uiteindelijk beloond gaat worden met welverdiende punten. Maandag samen weer lekker trainen, donderdag en zaterdag oefenen en over 2 weken komt AFC op bezoek.

Trainer, leider en ouders genieten iedere week van jullie trainingen en wedstrijden. We zien jullie iedere week beter worden, de winstpartijen komen vanzelf. Zet hem op boys en girl!