JO13-1 speelt gelijk tegen Buitenveldert

Advertentie
         

WERVELENDE STRIJD TEGEN BUITENVELDERT EINDIGT IN GELIJKSPEL

Wie vandaag niet op ons sportpark aanwezig was heeft iets gemist. De elftallen van Buitenveldert en SV Ouderkerk schotelden het publiek een fantastische strijd voor met uiteindelijk een gelijkspel als resultaat.

Het begin van SV Ouderkerk was flitsend. Al na 1 minuut snelde Colin door de Amsterdamse verdediging, zijn schot werd gepakt door de keeper van Buitenveldert. De hele eerste helft golfde het spel heen en weer met kansen aan beide kanten. SV Ouderkerk speelde vandaag met een enorme gedrevenheid en maakte het de lichtvoetige Buitenveldert spelers bijzonder moelijk. Buitenveldert raakte nog de lat maar met 0-0 gingen we de rust in.

In de tweede helft ontbrandde de wedstrijd volledig. Met nog meer strijd gingen beide ploegen op zoek naar de winst. De komst van onze oude ploeggenoot Nick van Nieuwkerk gaf Buitenveldert de nodige extra kracht, Faruk, Roy, Milan, Mart en Daan moesten soms alle zeilen bij zetten om hem te stoppen. Aan de andere kant waren Steven, Jonathan en Tijmen een plaag voor de Amsterdamse defensie.

Wij wisten de score te openen. Na een mooie aanval werd Ziva in het strafschopgebied gevloerd. Specialist Mario miste uiteraard niet, 1-0. Onze gasten wisten de stand snel gelijk te trekken. Een lange bal werd (met de arm) teruggelegd en knap uit de volleybal ingeschoten. Tot grote woede van de trainer van SVO, die hoopt dat mama van Nieuwkerk de videobeelden niet openbaar maakt, had de scheidsrechter de handsbal niet gezien.

Daarna gebeurde er nog van alles in het veld. Faruk werd weggestuurd voor het wegduwen van Nick die voor een vrije trap bleef staan. Zijn pesterige “Doei hè” tijdens het weglopen van Faruk kwam ook de Buitenveldert spits op rood te staan. Kansen aan beide kanten, forse ingrepen, een heerlijke wedstrijd. Gescoord werd er niet meer.

JO13-1 heeft zich vandaag van zijn beste kant laten zien. Alle 14 spelers hebben alles gegeven. De verdrietige en boze gezichten over het gelijke spel na afloop zeggen dan ook niets over de prestatie van onze kanjers die vandaag hebben laten zien hoe je als een echt team op en rond het veld staat.

Ik heb er trots en met plezier naar gekeken.

Tot maandag allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *