JO11-2 geeft nooit op!

De mannen en dame van JO 11-2 moesten vandaag tegen het altijd lastige AFC uit Buitenveldert. Na een winst en een gelijkspel, was het erop of eronder en voordat de wedstrijd begon was de spanning dan ook te merken in het team. Na de aftrap ging het lange tijd gelijk op al kwam SVO wel met 0-1 achter. Maar na lekker doorbikkelen maakte Pavan de gelijkmaker. Daarna dachten de blauw-witten dat ze er al waren denk ik, want tot de eerste helft speelden ze tegen een goed spelend en vooral goed tikkend AFC. Dit resulteerde in de 1-2, 1-3 en 1-4.
Na inspirerende woorden van trainer Mats en de vergeten Yell, die nog even gedaan moest worden, moest er een ding gebeuren! En dat was knallen en doorvechten, en dat gebeurde! Want al snel maakte Devran met een mooi schot de 2-4. Wat er vooral gebeurde was dat ze er weer in gingen geloven! Onder leiding van Thijs en Luca nam de druk op de bal toe en de rushes naar de goal werden hard tegengehouden door AFC waardoor Cis een vrije trap kreeg rond de 16 meter. Hij wilde hem zelf nemen, zat goed in de wedstrijd en met een prachtig shot schoot hij de derde treffer hard achter de keeper! 3-4 was de stand en het team werd meer en meer een team en door de bal goed rond te spelen lukt het Lucas om de zeer belangrijke gelijkmaker te maken! 4-4.

Nu vasthouden en eventueel de winnende maken, want veel tijd was er niet meer. Maar AFC wilde dat ook en begon de tactiek van Mats te kopiëren en drukte diep op de verdediging. Na een paar goede reddingen van Marieke lukt het haar niet om een eigen goal tegen te houden en moest de 4-5 worden geïncasseerd.
De meeste teams laten dan hun hoofdjes hangen… maar SVO JO11-2 niet hoor! Die gingen door. Goed spelend langs de kanten, voorzetten en schoten over en weer! Maar wanneer de vermoeidheid toeneemt pakt AFC zijn kans en met een mooie goal wordt het helaas 4-6.
De fans aan de kant dachten dat de wedstrijd gespeeld was. Maar ook nu laat SVO zich niet kennen en ramt door! Rocco laat zich nu helemaal niet meer wegzetten en blijft ondanks wat pijntjes tot het einde vechten! En als Lucas de bal krijgt zet hij zijn voet erachter en met een doffe dreun wordt het 5-6! Kan het nog? Er is nog maar 1 minuut te spelen. Dan verovert Rijk de bal direct na de aftrap en speelt Teun de bal langs de lijn behendig richting de goal! Devran krijgt de bal op een presenteerblaadje en kan de gelijkmaker scoren. Maar de harde knal wordt toch nog door de keeper de bal tegen gehouden, maar niet klemvast. De inlopende Cis ziet het gebeuren en met nog 15 sec te spelen tikt hij de bal achter de lijn en maakt hij de 6-6!
Nog steeds ongeslagen en met deze mentaliteit zal elk team het lastig hebben tegen dit team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *