Reminder : Jeugdolympiade 2017

Reminder : Jeugdolympiade 2017 (Koningsdag)

Over ruim anderhalve maand is het zover: Koningsdag 2017
Ook dit jaar uiteraard weer een jeugdolympiade. Ieder jaar doen er weer zo’n 300 kinderen mee en dat voor de 51ste keer. Het spreekt voor zich dat dit zowel in de voorbereiding, als op de dag zelf veel inspanningen kost. Bijgevoegd het formulier voor de inschrijving van de teams. Daar kunt u zich tevens aanmelden als vrijwilliger!

Inschrijving 2017

Brief uitnodiging clubs

Tevens zijn wij als sv Ouderkerk opzoek naar vrijwilligers, die deze dag achter de bar of in de keuken willen staan. Indien u zich wilt opgeven kunt u een mail sturen naar: anita.keete@yahoo.com

3 gedachten over “Reminder : Jeugdolympiade 2017

• Pingback: Sportvereniging SV Ouderkerk Coherente bedankt! - Sportvereniging SV Ouderkerk

• 11 april 2017 om 12:12
    Permalink

Wie is de contactpersoon voor SVO? (Oftewel degene aan wie de “brief uitnodiging clubs” is gericht)? Dit moet je invullen op de aanmeldlijst (de Excel). Het is de bedoeling dat één iemand alle SVO teams naar de Jeugdolympiade stuurt, niet ieder SVO team voor zich.

Beantwoorden
    • 15 april 2017 om 09:55
      Permalink

U kunt het formulier mailen naar: jo@oranjecomite.nl. Hoewel in de brief staat dat de clubs teams samenstellen, is dit onjuist. Sv Ouderkerk stelt alleen de accommodatie ter beschikking voor het Oranjecomité. De organisatie ligt dan ook bij het Oranjecomité.

Beantwoorden